Drömresan till Paris

      Inga kommentarer till Drömresan till Paris

Den totala drömresan går förstås till antingen Texas eller Paris. Paris är verkligen en helt underbar plats som ingen borde gå miste om. Har man väl sett utsikten från Eiffeltornet eller strosat längs någon av de vackra boulevarderna så vet man liksom varför Frankrike och dess huvudstad är så omåttligt populära runt om i världen. Ta ett billigt flyg och dra dit omedelbart, föreslagsvis! Det finns många bra och skilda tips om vad man ska göra under sina dagar i staden, men här kommer några tips som ni kanske inte kommer att hitta någon annanstans:

Gå på en hotellbarsrunda. Vanliga barer i all ära, men just hotellbarerna är något extra. Här är också stämningen som allra mest internationell och man har chans på att se en hel del intressanta scener bland alla som kommer och går.

Och på tal om scener – missa inte den franska livescenen! I Paris finns det gott om spännande, smått obskyra klubbar där man kan upptäcka både musik och människor man inte hade väntat sig.

Promenera runt i staden med någon du tycker om – UTAN att ha något mål! Det är så lätt hänt att man blir besatt av idén om att se och uppleva hela tiden. Men allra bäst upplevs en stad av att man bara flanerar i den, och på riktigt förmår sig själv att vara närvarande.

Stanna på hotellet och tappa upp ett hett, lyxigt bad. Bara vetskapen om att man är i Paris kan räcka ibland.