Medelhavets pärlor

      Inga kommentarer till Medelhavets pärlor

Att resa och uppleva nya platser är tveklöst en av de sakerna som gör livet värt att leva. Världen är ett gottebord att härliga och spännande upplevelser, och det är bara att välja vraka bland alla spännande kontinenter. Personligen anser jag dock att Europa är den kontinent som har mest att erbjuda vad gäller upplevelser, människor och kultur.

Och det bästa med Europa är att man inte nödvändigtvis måste flyga dit man reser. För vi som bor i Sverige kan välja att både köra bil eller åka tåg, i vissa fall även åka båt. För vem kan egentligen säga nej till att kryssa i Medelhavet mitt i sommaren? Inte jag i alla fall.

Detta måste nämligen vara en av de mest ultimata sätten att resa på i Europa. Medelhavet är ju som säkert bekant Europas mittpunkt, och bara genom att rea på detta sättet så har du chansen att uppleva de flesta av Europas städer på en och samma resa. Tänk dig att en dagen promenera längs Atens gator och dagen efter så sätter du foten i Italien? En företeelse man sällan tackar nej till.

Medelhavet är Europas vagga och när det kommer till historia och kultur så är denna underbara plats nästintill oslagbar. Därför så råder jag alla att någon gång i livet ge sig ut på en härlig kryssning i dessa underbara omgivningar. Du kommer inte att ångra dig.