Resa till Paris

      Inga kommentarer till Resa till Paris

De små upplevelserna som gör Paris till den stad det är.
Här finns en hel del matnyttig information för dig som planerar att resa till Paris men är lite osäker på vad du ska göra där, vi kommer fylla ut med t.ex. texter om museum och rekommenderade restauranger i Paris.

Så nästa gång du planerar att resa till Paris, glöm inte att kika in här först!

Buss till Paris
Paris ligger bra till för att ta sig dit med buss från både Stockholm, Malmö eller Göteborg. Man får dock räkna med en ganska lång bussresa.
I val av busstider är det smart att åka över natten, alltså att lämna Sverige sent på kvällen. På detta vis kan man sova bort det mesta av den lite tradiga bussturen genom Tyskland. Om du har möjlighet bör du även se till att kolla upp hur bussarna ser ut som du planerar att åka med, det kan vara väldigt stor skillnad i upplevelse mellan en trång liten buss och en tvådäckare med inbyggd bar (ja, sådana finns!).
I slutänden är ju buss ett ekonomi val, har man upplevt en busstur genom Europa en gång undviker man gärna att göra det igen, om det inte finns mycket pengar att spara förståss.
Med dagens priser hos Ryanair och Sterling blir det dock svårare och svårare att motivera att välja att åka buss till Paris