Den klassiska öl och pizza combon får en uppgradering med hantverk, bryggningar och kvalitets pajrecept.
Vad gör det att pizza och hantverksöl har något gemensamt? Ledtrådarna finns i namnet på 66 Yeast en pizzeria som ligger på Rue d’Hauteville. De tar sin jäsning på fullaste allvar även att para ihop exotiska kaliforniska och napolitanska stilar på pajer med hantverksöl från hela Europa och USA. Pizzor i den perfekta storleken för en sen lunch och om det lilla utrymmet blir för trångt kan du alltid få en takeaway.
Öl-menyn har allt från pale ale till stout och pizzor kommer lastat med färska ingredienser som taleggio och scamorzaost, basilika och svamp. Vi blev imponerade av Blue Mary pizza, toppat med stilton ost och rosmarin som gick perfekt ihop, detta var vår servitörs rekommendation Arens dream, en engelsk stout med en rökig, nästan kaffeliknande smak. Vi försökte oss också på en bitter och fruktig Delta brygd som gick bra med kryddighet av Hot Chip pizza.